Клима Уреди за Продажба

Клима Уреди за Продажба

Санико нуди Клима Уреди за Продажба!

 

Inverter Klima AUX 3.5KW

 

Inverter Klima AUX 5.5kw

 

 

Saniko                                                Inverter Klima AUX 7.0 KW

 

 

 

AUX 24 Floor Standing

 

 

AUX 48000 BTU Стоечка клима

 

За повеќе информации околу други модели ве молиме инсконтактирај те не на  +38977583877

Клима Уреди за Продажба

ВАШ САНИКО

 

 

 

 

Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

Клима Уреди за Продажба

 

www.sanikomk.business.site

Санико . . Saniko Скопје

. . Санико . Клима . Клима . . .

Клима . , Клима . . .