За Нас

ЈАВЕТЕ СЕ

Санико сервис е специјализиран кон сервисирање на уреди за Ладење Греење, вентилација и климатизација.Успешно постоиме од 2008 година со преку 1000 монтирани и сервисирани уреди од сите марки и производители. Нашиот лиценциран главен мајсор кој е еден од основачите на САНИКО после долгогодишно работно искуство во САД реши бизнисот да го продолжи во својата родна земја. Квалитетот на услугата на Санико говори со преку 500 задоволни клиенти и компании. Нашата цел е да бидеме најдобри во својата дејност.                                         

ВАШ САНИКО


 
 
 
 
 
SanikoMK®
Skopje Gjorce Petrov 1060
+38977583877