ХЕМИСКО АНТИБАКТЕРИСКО ОЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ НА КЛИМА ℹ️ ℹ️ НОВО ℹ️ ℹ️ 🧽️💦 + ВОДЕНА ПАРЕА ОД 150 °C

🧽️💦 ХЕМИСКО АНТИБАКТЕРИСКО ОЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ КЛИМА УРЕД + ВОДЕНА ПАРЕА ОД 150 °C

Предности од редовното одржување на климата:

Здравје – се ризикот од чести настинки, алергии, астма

Хигиена – нема непријатни алкохоли и капење на вода од внатрешната единица

Економија – дури и до 30% помала потрошувачка на енергија

Функционалност – многу други ефекти и продолжување на векот на траење на климата.

 

Придобивките од Антибактериското чистење се : зголемување на моќноста на клима уредот, односно капацитетот на уредот е повторно 100%, потрошувачката на електричната енергија се намалува за 30-40%, воздухот е чист и нема испуштање на прав или бактерии, односно просториите се безбедни за сите, вклучувајќи ги и новороденчињата и лица со осетливо здравје .

 

За разлика од прашината која може да се види со голо око, загадениот воздух е многу потешко да се примети во едно домаќинство.

Можеби и затоа не му се оддава големо значење, незнајќи дека всушност загадениот воздух во домот може да има лоши последици за здравјето предизвикувајќи:

 – Инфекции

 – Сува кожа

 – Дехидрација

 – Алергии

– Проблеми со дишните патишта и астма

 Можеби се прашувате: што го прави воздухот загаден во домот?

Едни од нај главните причини за тоа се:

  1. Пушење во домот ( ќе се согласиме дека димот од цигарите е исто толку штетен колку и цигарите )

  2. Не редовно чистење на клима уредот ( ако не е исчистен подолго од 4 месеци , огромен број бактерии се собираат во уредот кои потоа со пренесуваат во воздухот )

  3. Присуство на мов и влага

  4. Присуство на бактерии

 Што добивате со редовен сервис на клима уредот:

Свеж воздух во домот

Намалена веројатност за појава на инфекции и бактерии

Подобар сон

Уредот работи поефикасно

Намалена потрошувачка на струја

Побрзо постигнување на посакуваната температура

Подолг работен век на клима уредот.

 ℹ️ ℹ️ ИНФО ℹ️ ℹ️

 

⬇️ 👇 ПРОЧИТАЈТЕ ЗА ОЗОН 👇 ⬇️

 

 

🔴🔴🔴 🔵🔵🔵 ШТО Е ОЗОН 🔴🔴🔴 🔵🔵🔵

 

  • Озонот е гас со моќни оксидациски способности кој има можност да отстрани 99,9% од бактериите и вирусите во клима уредите
    Озонот брзо и ефикасно ја елиминира секоја непријатна миризба во клима уредот, како и остранување на голем процент на бактерите и вирусите.

    Со озонската намена на клима уредот се заштитувате 100% од вируси бактерии и легионела што ја има во клима уредите,од нередовно чистење

Озонот првпат се користел за третман на вода во 1905 година, решавајќи го проблемот со квалитетот на водата за пиење.Во моментов, во Јапонија, Америка и повеќето европски земји, технологијата на озон е широко користена во медицински помагала и дезинфекција на садови.

Како силен оксидационен агенс, озонот има се повеќе примена во текстил, печатење, боење, правење хартија, отстранување на мирис, обезбојување, третман на стареење и биоинженерство.

Главната карактеристика на озонот е неговиот статус на гас (составен од три атоми на кислород) и силна оксидабилност.Оксидабилноста е малку помала од флуорот, но многу повисока од хлорот, има висока ефикасност на оксидација и нема штетен нуспроизвод.

 

Озонот се применува  во Медицински цели ,Ресторани  Хотелиерство ,

Производството на храна , Озонирање на зеленчукот овошјето месото , Домаќинствата ,Превозните Средства

,Храната ,Водата ,Воздухот,И во разни намени за дезинфекција .

Озонот отстранува > вируси, бактерии ,мувла, лоши миризби ,  До 6000 пати посилен оксиданс од хлорот, без нуспродукти од дезинфекција

Озонот е Убиец на сите бактерии и вируси


Еве го ценовникот за хемиско чистење на клима уреди:

(ХЕМИСКО АНТИБАКТЕРИСКО ОЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ КЛИМА)

• 🏷 Со ладна вода:

3,5kw: 1800 денари

5,5-7,0kw: 2100 денари

• 🏷 Со топла вода:

3,5kw: 1900 денари

5,5-7,0kw: 2200 денари

• 🏷 Дополнителни опции:

Активен Пареа од 150°C: 300 денари

притисок со озон за 100% заштита од миризби, бактерии, вируси, легионела: 450 денари

• 🏷 Перење на Компресор надворешен уред:

Цената за оваа услуга варира од 450 до 1200 денари, во вредност од големината на изменувачот.

ОДБЕРЕТЕ СИ ГО ВАШИОТ ПАКЕТ И ПОВИКАЈТЕ!

Не чекајте, резервирајте веднаш термин! За сите информации или резервации, Ве молиме контактирајте не.

⬇️

ЈАВЕТЕ СЕ

 

VIBER, WhatsApp  +38977583877

 


Со Почит Клима Сервис САНИКО-МК

📱 077583877

Информации Јавете се на VIBER, WhatsApp  +38977583877

Saniko MK 🍀

Ваш Санико Клима Сервис 📱 077583877 

 

 

 

 

 

 

#ХЕМИСКО АНТИБАКТЕРИСКО ОЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ #ХЕМИСКО АНТИБАКТЕРИСКО И ОЗОНСКО ЧИСТЕЊЕ КЛИМА #sanikomk @sanikomk #macedonia #skopje #Klima #klimatizer #klimatizacija #инвертер #erkodisen #klimatizer #freon #dopolna #hemisko #cistenjeKlima, #Клима, #Klima #KlimaServis, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, #Климасервис, Сервис,климаСервисма реди , #Popravkanaklimauredi, #Поправканаклимауреди, #Сервисимасервис, #Климасервис, #Климасервис, Сервис,климаСервисма реди , #Поправканаклимауреди, #Сервисимасервис, , #Чистененаклимауреди, #Чистенјенаклимауреди емискочистенџенаклимауреди,# Дезинфекцијанаклимаурирана,