Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи.

 

Замена на компресор

– Поправка на сите видови климатизери Инвертер и обични сплит системи

– Монтажи и демонтажи
– Продажба на нови клима уреди

– Продба на половни клима уреди

– Откуп на клима уреди
Полнење и промена на сите типови на фреон (R22,R410,R407,R32)
– Хемиско и антибактериско чистење
– Поправка на електроники и заменска нова електроника

– Сонди дисплеј турбини степ мотори 

– Замена на Универзални и оргинал далечински управувачи

– Замена на електрични стартни кондензатори
– Замена на електрични вентилатори, перки, турбини

– Замена на вентили ,четврто крак вентил ,капилари 

  и решавање на секаков тип на проблем.

– Располагаме со Сите резервни делови

Ваш Санико За Сервис На Клима Уреди.

Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

 

www.sanikomk.business.site

Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877