СЕРВИС НА КЛИМА

Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи.

 

– Замена на компресор

– Поправка на сите видови климатизери Инвертер и обични сплит системи

– Монтажи и демонтажи
– Продажба на нови клима уреди

– Продба на половни клима уреди

– Откуп на клима уреди
– Полнење и промена на сите типови на фреон (R22,R410,R407,R32)
– Хемиско и антибактериско чистење
– Поправка на електроники и заменска нова електроника

– Сонди дисплеј турбини степ мотори 

– Замена на Универзални и оргинал далечински управувачи

– Електрични стартни кондензатори и нивна Замена

– Замена на електрични вентилатори, перки, турбини
– Замена на вентили ,четврто крак вентил ,капилари 

  и решавање на секаков тип на проблем.

– Воедно располагаме и со  резервни делови


САНИКО ЗА СЕРВИС НА КЛИМА 077583877

Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

 

www.sanikomk.business.site