Хемиско Чистење На Kлими

Хемиско Чистење На Клими

 

 ХЕМИСКО И АНТИБАКТЕРИСКО ЧИСТЕЊЕ НА КЛИМА УРЕДИ

плус Активна Пареа на 130 °C која ги уништува бактериите во длабочината на изменувачот. Придобивките од Антибактериското чистење се: зголемување на моќноста на клима уредот, односно капацитетот на уредот е повторно 100%, потрошувачката на електричната енергија се намалува за 30-40%, воздухот е чист и нема испуштање на прав, односно просториите се безбедни за сите, вклучувајќи ги и новороденчињата и лица со осетливо здравје.

 

За разлика од прашината која може да се види со голо око, загадениот воздух е многу потешко да се примети во едно домаќинство.

Можеби и затоа не му се оддава големо значење, незнајќи дека всушност загадениот воздух во домот може да има лоши последици за здравјето предизвикувајќи:

 – Инфекции

 – Сува кожа

 – Дехидрација

 – Алергии

 – Проблеми со дишните патишта и астма

Можеби се прашувате: што го прави воздухот загаден во домот?

Едни од нај главните причини за тоа се:

1. Пушење во домот ( ќе се согласиме дека димот од цигарите е исто толку штетен колку и цигарите )

2. Не редовно чистење на клима уредот ( ако не е исчистен подолго од 4 месеци , огромен број бактерии се собираат во уредот кои потоа со пренесуваат во воздухот )

3. Присуство на мов и влага

4. Присуство на бактерии

Што добивате со редовен сервис на клима уредот:

Свеж воздух во домот

Намалена веројатност за појава на инфекции и бактерии

Подобар сон

Уредот работи поефикасно

Намалена потрошувачка на струја

Побрзо постигнување на посакуваната температура

Подолг работен век на клима уредот.

На Сликите можете да видите каква нечистотија се крие во вашиот клима уред

 

  Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877 Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877 Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877

Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877  Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877Нема Штета на ѕидовите

ВИДЕО ПРИКАЗ НА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА.↓

Доколку имате потреба од чистење на вашиот клима уред побарајтене и закажете си термин ВАШ САНИКО СЕРВИС .

 

Хемиско и Антибактериско чистење на клима уреди, САНИКО СЕРВИС 077583877

Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877Хемиско Чистење На Клими Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877 Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877

Ваш Санико За Хемиско Чистење На Клима Уреди.

Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

 

www.sanikomk.business.site

Hemisko i antibakterisko cistenje na klima ured saniko mk 077583877 Хемиско и антибактерсиско чистење на клима уреди САНИКО-МК 077583877