Klima Servis Skopje

Клима Сервис Скопје

Клима Сервис Скопје

+389 077 583 877


Дали барате сервисер за клима уреди на територијата на Македонија и Скопје , 077583877

Услуги ги изведуваме на територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец … за повеќе инфо, контакт на тел: 077583877 (Санико Скопје Македонија) Клима Сервис Скопје!


Сервис на клима уреди Скопје


Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

Клима Сервис

Клима Сервис

www.sanikomk.business.site

 

Санико . . Saniko Скопје

. . Санико . Клима . Клима . . .

Клима . , Клима . . .