Servis Na Klima Uredi

ЈАВЕТЕ СЕ

ШТО НУДИМЕ:

 

 

Servis na klima uredi

Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи, Замена на компресор, поправка на електроника и сонди или заменска нова електроника. Servis Na Klima Uredi

 

 

Servis na klima uredi

Придобивките од Антибактериското чистење се: зголемување на моќноста на клима уредот, односно капацитетот на уредот е повторно 100%. Servis Na Klima Uredi

Servis Na Klima Uredi

 

 

Servis na klima uredi

Со чистењето на овие филтри се добива поголем проток на воздух низ самиот климатизер и се зголемува енергетската ефикасност на самиот уред. Servis N

a Klima 

Санико , . Saniko Скопје

.

Saniko . . Санико . Клима . Клима . . .

Клима . , Клима . .  .