Клима Сервис

Клима Сервис

Клима Сервис


Санико Клима Сервис. Врши продажба и сервис на секаков тип на клима уреди (монтажи демонтажи хемиско антибактериско чистење). Секаков вид на проблем околу клима уредите, Ваше е само да не повикате останатото е наша грижа. Ваш САНИКО +38977583877

ЈАВЕТЕ СЕ

Клима Сервис

Мал Детал
Клима Сервис
Многумина од вас сигурно приметиле дека клима уредот не грее како што греел или Ладел од порано или од кога бил нов. Причините можат да бидат многубројни, но најчесто слабиот учинок од греењето се должи на неисчистениот клима уред, во кој се има наталожено прашина и био филм од микроорганизми, а кој од друга страна го попречуваат правилното струење и размена на топлиот со ладен воздух и обратно.
 Таквата состојба кај клима уредот е причина за почести расипувања на највиталниот дел од климата а тоа е компресорот. Во интерес на вашето здравје е да го исчистите клима уредот. А ние ќе се погрижиме да го провериме функционирањето на целиот систем вклучувајќи проверка на фреон.
 За здрав, чист воздух и топол дом,канцеларија и други објекти  исчистете ја климата.
За да уживате во вашиот дом и климата да ви овозможи удобност и комфорт со пријатна температура, направете редовен сервис. Годишниот сервис се состои од генерално Хемиско чистење, дезинфекција и проверка на системот како функционира и состојбата на фреонот само со „Санико“